Om oss

Vi är ett privatägt vandrarhem med flera strängar på vår lyra. Vi erbjuder 18 rum med plats för 45 personer, konferens- och festlokaler för upp till 60 personer, fina utemiljöer, växthus och en utomhusscen.

Mitt på den bördiga östgötaslätten, med sina hundra vita kyrktorn som visan beskriver, ligger Freja vandrarhem & Villa Freja. Samtidigt är det bara några kilometer till närmaste turistattraktion, Bergs slussar, och 15 minuters bilresa in till Sveriges fjärde största stad, Linköping. Lång borta, men ändå nära!

När ni kör in på Freja, särskilt under den grönskande tiden, så får man lätt en känsla av att befinna sig bortom tid och rum. Runt omkring böljar åkrar i ett ständigt växlande spel där himmel möter fälten och grönskan. Utsikten över fälten ger möjlighet för tankarna att flyga fritt. Skiner solen så får den fritt spelrum från morgon till den fantastiska solnedgången. Inramningen passar såväl för ren avkoppling som för festliga arrangemang.

Några hus på Freja är ganska nyss byggda för att ingå i vandrarhemmet, medan ett par hus har anor från 1800-talet och är varsamt renoverade.

På Freja kan du sköta dig själv, bädda din säng, laga din mat, grilla ute, samtala, sitta i ett lugnt hörn och läsa en bok, eller bara landa efter dagens och kvällens aktiviteter.

Vill du ha mer service köper du till hyrda lakan, städning och frukost.